Reiseassistanse

Medisinsk og sikkerhetsassistanse for reisende i hele verden

I mer enn 10 år har Falck Global Assistance tilbudt medisinsk beredskap, evakuering og sikkerhetstjenester til virksomheter som ønsker å beskytte sine medarbeidere i utlandet.

Vi gjør risikostyring ved reiser enkelt med ett kontaktpunkt for alle henvendelser. Våre tjenester er døgnbemannet, og består av medisinsk assistanse i hele verden, evakuering og hjemtransport, sikkerhets- og risikorådgiving, krisehåndtering, skadeoppgjør og administrative tjenester.

Vi leverer tjenester til statlige virksomheter, nødhjelpsorganisasjoner, multinasjonale selskaper og forsikringsselskaper. Vi håndterer mer enn 125 000 assistansesaker hvert år, og tilbyr skreddersydde medlemskapsløsninger for alle typer virksomheter.

Community Healthcare Falck pts Kimberly Ovalle (5).jpg - Web_16_9

Global tilstedeværelse

Alarmsentraler rundt om i verden

Våre tjenester leveres fra våre seks døgnåpne alarmsentraler, som er lokalisert i Danmark, Norge, Sverige, Finland, USA og India, samt fra våre regionale kontorer i Tyrkia, Thailand og Spania. Alle disse er tilgjengelige for våre kunder via ett kontaktpunkt.

Ambulance Rocky Mountain man copy - Web_16_9

Ekspertnettverk

Vi assisterer ved et bredt spekter av hendelser.

Vi arbeider på tvers av fagområder og tidssoner for å levere rask respons på uplanlagte hendelser, kriser og ulykker, slik at våre kunder kan reise trygt. Våre medarbeidere er nøye utvalgt og utdannet innen krisehåndtering, helse, transport og logistikk samt sikkerhetstjenester, og kvalifisert til å håndtere og løse kriser i hele verden og på tvers av kulturer.

Community Healthcare Falck pts Julieth Rico (9) - Web_16_9

Digitale løsninger

Integrert kommunikasjon, medisinsk teknologi og sikkerhetsteknologi.

Vi tilbyr en rekke digitale løsninger som støtter kommunikasjon, tilgang til Falcks kvalitetssikrede medisinske nettverk av foretrukne leverandører, og integrasjon med vår digitale plattform for reisesikkerhet med risikovarsling, overvåkning og geografisk sikkerhetsinformasjon i sanntid.

Utforsk videre