Her finner du oss

Bedriftshelsetjeneste i Trondheim

Bedriftshelsetjeneste (BHT) spiller en avgjørende rolle i å opprettholde et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø for de ansatte i bedriften. Med BHT får bedrifter tilgang til faglig kompetanse og veiledning innen arbeidsmiljø og helse.

En god BHT-tjeneste skal bidra til å identifisere og forebygge helse- og arbeidsmiljørisikoer, redusere sykefravær og øke. En bedriftshelsetjeneste med godkjent sertifisering skal  hjelpe bedrifter til å oppfylle kravene i arbeidsmiljøloven og utvikle gode rutiner for forebygging av helseproblemer og skader. Det er derfor viktig for bedrifter å ha en god BHT-tjeneste for å sikre trivsel og suksess for både ansatte og bedriften.

Våre kontorer i Trondheim 

Falck har tre kontorer i Trondheim, Falck Bedriftshelsetjenester Trondheim (Sluppen), Falck Bedriftshelsetjenester (Leangen) og Falck Spesialhelsetjenester Trondheim. De tilbyr skreddersydde og profesjonelle tjenester for bedrifter i Trondheim og omegn. Vi er dedikert til å hjelpe bedrifter med å sikre et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø for deres ansatte.

Falck har 23 ansatte ved våre kontorer i Trondheim og et bredt spekter av fagprofesjoner som kan bistå bedrifter i ulike områder. Vårt team består av erfarne HMS-rådgivere, naprapater, sykepleiere, psykologer, bedriftsleger, yrkeshygienikere, ergoterapeuter, jordmødre, treningsrådgivere og fysioterapeuter.

Våre tjenester innen BHT

Vårt erfarne og dedikerte team av helsepersonell tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bedriftshelsetjeneste. Vi kan hjelpe din bedrift i Trondheim med:

  • Ergonomi
  • Helseundersøkelser
  • Kartlegging
  • Krisehåndtering
  • Psykososialt arbeidsmiljø
  • Sykefravær
  • Systematisk HMS-arbeid
  • Trening for bedrifter
  • Reiseassistanse

 

Kontaktinformasjon

Ønsker du å komme i gang med bedriftshelsetjeneste eller spesialhelsetjenester fra Falck i Trondheim? Ta kontakt med våre kontorer for å avtale en uforpliktende samtale. Vårt team vil gjerne få en bedre forståelse av dine behov og ønsker, og tilby skreddersydde løsninger for din bedrift. Se våre andre kontorer i Trøndelag her.

 

Falck bedriftshelsetjenester Trondheim (Sluppen)

Telefon: 97409910
Adresse: Sluppenveien 25

 

Falck bedriftshelsetjenester Trondheim (Leangen)

Telefon: 97409910
Adresse: Ranheimsveien 10

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!