Her finner du oss

Bedriftshelsetjeneste i Oslo

Bedriftshelsetjeneste (BHT) spiller en avgjørende rolle i å opprettholde et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø for ansatte. Gjennom BHT får bedrifter tilgang til faglig kompetanse og veiledning innen arbeidsmiljø og helse.

En god BHT-tjeneste bidrar til å identifisere og forebygge helse- og arbeidsmiljørisikoer, redusere sykefravær og øke. BHT hjelper bedrifter med å oppfylle kravene i arbeidsmiljøloven og utvikle gode rutiner for forebygging av helseproblemer og skader. Det er derfor viktig for bedrifter å ha en god BHT-tjeneste for å sikre trivsel og suksess for både ansatte og bedriften.

Våre kontorer i Oslo

Falck har tre kontorer i Oslo, Falck Bedriftshelsetjeneste Fornebu, Falck Bedriftshelsetjeneste Jernbanetorget og Falck Bedriftshelsetjeneste Skøyen. De tilbyr skreddersydde og profesjonelle tjenester for bedrifter i Oslo og omegn. Vi er dedikert til å hjelpe bedrifter med å sikre et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø for deres ansatte.

Falck har 63 ansatte ved våre kontorer i Oslo og et bredt spekter av fagprofesjoner som kan bistå bedrifter i ulike områder. Vårt team består av erfarne HMS-rådgivere, sykepleiere, psykologer, bedriftsleger, yrkeshygienikere, ergoterapeuter, jordmødre, helse- og treningsveiledere, idrettsfysiologer, fysioterapeuter, leger med spesialisering innen allmennmedisin, organisasjonsrådgivere, og seniorrådgiver innen organisasjon og ledelse.

Våre tjenester 

Vårt erfarne og dedikerte team av helsepersonell tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bedriftshelsetjeneste i Oslo. Vi kan hjelpe din bedrift med:

  • Ergonomi
  • Helseundersøkelser
  • Kartlegging
  • Krisehåndtering
  • Psykososialt arbeidsmiljø
  • Sykefravær
  • Systematisk HMS-arbeid
  • Trening for bedrifter
  • Reiseassistanse

Kontaktinformasjon

Ønsker du å komme i gang med bedriftshelsetjeneste fra Falck i Oslo? Ta kontakt med våre kontorer for å avtale en uforpliktende samtale. Vårt team vil gjerne få en bedre forståelse av dine behov og ønsker, og tilby skreddersydde løsninger for din bedrift.

 

Falck Bedriftshelsetjenester Fornebu

Telefon: 97409910
Adresse: Snarøyveien 20

 

Falck Bedriftshelsetjenester Jernbanetorget

Telefon: 97409910
Adresse: Jernbanetorget 1, Inngang på Oslo S Mellom spor 6 og 7, 6. etasje

 

Falck Bedriftshelsetjenester Skøyen

Telefon: 97409910
Adresse: Drammensveien 147b

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!