Her finner du oss

Bedriftshelsetjeneste i Kristiansand og Arendal

En god bedriftshelsetjeneste (BHT) er viktig for å holde arbeidsplassen sunn og produktiv. I Falck vet vi at det å ha riktig kunnskap og verktøy er nøkkelen til å løse utfordringer som kan oppstå på arbeidsplassen.

Vi jobber for å redusere arbeidsrelaterte helseproblemer og sykefravær, samt å sørge for at bedriften din overholder arbeidsmiljøloven. Det er derfor viktig at bedrifter har en god BHT-tjeneste for å sikre trivsel og suksess for både ansatte og bedriften.

Våre kontorer i Kristiansand og Arendal

Falck er stolt over å kunne tilby tre kontorer i Kristiansand: Falck Bedriftshelsetjeneste Arendal, Falck Bedriftshelsetjeneste Kristiansand og Falck Bedriftshelsetjeneste Vennesla. Våre kontorer tilbyr skreddersydde og profesjonelle tjenester til bedrifter i Kristiansand og omegn. Vi ønsker å hjelpe din bedrift med å skape et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø. 

Vi har 8 ansatte ved våre kontorer i Kristiansand-området, og vi tilbyr et bredt spekter av fagpersoner som kan bistå bedrifter i ulike områder. Dette inkluderer HMS-rådgivere, sykepleiere, naprapat, psykolog, yrkeshygieniker og ergoterapeut. Med vår kompetanse og erfaring er vi godt rustet til å møte de spesifikke behovene til din bedrift. 

Våre BHT-tjenester

Vårt erfarne og dedikerte team av helsepersonell tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bedriftshelsetjeneste. Vi kan hjelpe din bedrift med:

  • Ergonomi
  • Helseundersøkelser
  • Kartlegging
  • Krisehåndtering
  • Psykososialt arbeidsmiljø
  • Sykefravær
  • Systematisk HMS-arbeid
  • Trening for bedrifter
  • Reiseassistanse

 

Kontaktinformasjon

Ønsker du å komme i gang med bedriftshelsetjeneste fra Falck i Kristiansand? Ta kontakt med våre kontorer for å avtale en uforpliktende samtale. Vårt team vil gjerne få en bedre forståelse av dine behov og ønsker, og tilby skreddersydde løsninger for din bedrift. Se våre 

 

Falck bedriftshelsetjenester Arendal

Telefon: 97409910
Adresse: Strømbusletta 4

Falck bedriftshelsetjenester Kristiansand

Telefon: 97409910
Adresse: Skibåsen 42a

Falck bedriftshelsetjenester Vennesla

Telefon: 97409910
Adresse: Hunsfosvegen, Hunsfos Næringspark

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!