Nyhet

Verdensdagen for psykisk helse

Falck retter oppmerksomheten mot mental helse og markerer Verdensdagen for psykisk helse i uke 41. Vi inviterer alle interesserte til å delta på tre spennende webinarer for å lære mer om psykisk helse og temaet for 2023: "Vi trenger å høre til". La oss jobbe sammen for å skape et fellesskap der alle føler seg inkludert og verdsatt. Delta i samtalen ved å bruke emneknaggen #lagplass.

Sep. 14, 2023 19:31 ECT

Webinar 1 - Psykisk helse i 2023
I dette webinaret vil psykologspesialist Jan-Martin Berge gi oss innsikt i dagens status for psykisk helse, identifisere utfordringer vi står overfor, og diskutere potensielle løsninger. Det vil være en unik mulighet til å lære mer om hvordan vi kan bidra til å forbedre den mentale helsen både på individnivå og samfunnsnivå.

Webinar 2 - Lagfølelse i bedriften
Hvordan kan vi fremme følelsen av tilhørighet og inkludering på arbeidsplassen? Organisasjonsrådgiver Tore Grøndalen vil dele sin ekspertise og erfaringer for å hjelpe oss med å skape et rom der alle ansatte føler seg velkomne og verdsatt. Webinaret vil gi praktiske tips og strategier for å bygge en sterk lagfølelse på arbeidsplassen.

Webinar 3 - Psykisk førstehjelp
Sykepleier Helle Tangevald-Hansen gri oss råd og veiledning om hvordan vi kan støtte en kollega som har det litt tøft på jobben. Vi vil lære praktiske tiltak og verktøy for å tilby psykisk førstehjelp, og bidra til et miljø der alle kan oppleve støtte og omsorg.

Vårt tilbud
For kun kr 7 500,- får din bedrift tilgang til alle tre webinarer. De ansatte kan se webinarene når de måtte ønske, dere har full tilgang i 4 uker. Hvis bedriften ønsker å forlenge tilgangen utover dette, er prisen kr 2000,- per måned. Vi tilbyr også muligheten for engelsk teksting, slik at de kan være tilgjengelig for flere ansatte.

Påmelding

Påmeldingsfrist 8. oktober
Fagfelt Helsetjenester