Nyhet

Falck lanserer nytt digitalt verktøy for risikovurdering

Vi i Falck er glade for å kunne presentere vårt nye digitale verktøy for risikovurdering i arbeidslivet. Dette verktøyet er utviklet med bakgrunn i norsk forskning på arbeid og helse, og vil være til stor hjelp for bedrifter som sikter mot å holde en høy standard innenfor helse, miljø og sikkerhet.

Mai 23, 2024 09:45 ECT

Enklere risikovurdering med ferdige maler og tilpassede råd

Arbeidstilsynet har økt fokus på risikovurderinger i sine tilsyn, og med dette nye verktøyet kan bedrifter enkelt gjennomføre grundige risikovurderinger. Dette verktøyet inneholder ferdige maler for de fleste yrker og bransjer i Norge, og gir også mulighet for å legge til egne risikoelementer etter behov. I tillegg til å tilby maler og veiledning for risikovurdering, gir Falck også konkrete råd om beste praksis på ulike risikoelementer. Dette gjør det enklere for bedrifter å velge forebyggende tiltak som er tilpasset deres behov.

 

Spesifikk mal for risikovurdering av vold og trusler om vold

Falck har også utviklet en spesifikk mal for risikovurdering av vold og trusler om vold. Denne delen av verktøyet ivaretar kravene som er beskrevet i forskrift om utførelse av arbeid § 23A-1. Risikovurdering av fare for å bli utsatt for vold og trussel om vold. Dette er et viktig område å fokusere på, da vold og trusler om vold kan være en reell risiko i enkelte arbeidsmiljøer.

 

Velg Falck som din partner for risikovurdering

Falck har som mål å bidra til bedre helse og sikkerhet i arbeidslivet, og dette nye digitale verktøyet for risikovurdering er et viktig skritt i den retningen. Vi håper at verktøyet vil gjøre prosessen med risikovurdering enklere og mer effektiv for bedrifter, samtidig som det sikrer at de oppfyller kravene som er satt av Arbeidstilsynet. Vi er her for å hjelpe deg med å opprettholde et trygt og sikkert arbeidsmiljø, og vårt nye digitale verktøy vil være et verdifullt verktøy i denne prosessen. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med risikovurdering i din bedrift.

Fagfelt Helsetjenester