Nyhet

Bedriftstrening skaper mange positive effekter på arbeidsplassen

Falck er stolte av å tilby bedriftstrening til leietakerne på Sluppen, en bydel i Trondheim. Disse ukentlige treningsøktene har blitt svært populære blant leietakerne, og tilbakemeldingene bekrefter verdien av disse øktene.

Mai 16, 2024 08:32 ECT

Aktivitet og felleskap

Gjennom bedriftstreningstimer får ansatte muligheten til å oppleve fordelene med fysisk aktivitet og sosialt samhold. Regelmessig trening kan bidra til å redusere stress, øke energinivået og forbedre konsentrasjonen, noe som igjen kan føre til økt produktivitet og trivsel på arbeidsplassen. I tillegg har felles treningsøkter skapt et sterkt sosialt samhold, der de ansatte kan støtte og motivere hverandre både på og utenfor arbeidsplassen. Dette bidrar til å skape en inkluderende og støttende arbeidskultur.

 

Engasjerte instruktører og inspirerende atmosfære

Kjeldsbergs sine leietagere forteller oss at de er svært fornøyde med det gode samarbeidet de har hatt med våre instruktører. Instruktørene er dedikerte og engasjerte, og deres positive tilnærming har skapt en motiverende og inspirerende atmosfære på hver eneste økt. Dette har bidratt til å opprettholde deltakernes motivasjon og glede gjennom hele sesongen. Våre instruktører er ikke bare faglige eksperter innen trening, men også gode kommunikatorer og motivatorer som skaper et trygt og inkluderende treningsmiljø.

 

Varierte økter for alle nivåer og interesser

Deltagerne har ulike behov og interesser når det gjelder trening. Derfor har vi sørget for stor variasjon på øktene gjennom sesongen. Dette har gitt dem muligheten til å prøve ulike treningsformer og utfordre seg selv på forskjellige måter. Fra styrketrening til løping, har vi tilbudt et bredt spekter av økter som passer for alle nivåer og interesser. Vi tilpasser øktene slik at alle kan delta og få en god treningsopplevelse, uavhengig av fysisk form eller tidligere erfaring.

 

Hvis dette høres interessant ut for din bedrift, oppfordrer vi deg til å kontakte oss for mer informasjon og en uforpliktende samtale.

Fagfelt Helsetjenester