Nyhet

APPLY oppfordrer til aktiv desember med Falcks «digitale julekalender»

Desember og digital julekalender er like rundt hjørnet. Vi har i den forbindelse tatt en prat med vår kunde APPLY, et ingeniørselskap som deltok i julekalenderen med stor suksess i fjor, og som ønsker å tilby dette til sine ansatte også i år!

Nov. 17, 2023 14:54 ECT

- «Kjekt initiativ», «god trim» og «gøy med et sosialt møtepunkt», er noen av tilbakemeldingene vi fikk fra de ansatte som deltok på kalenderen i fjor, forteller Astrid Aadnøy, Vice President HSEQ, HR & Communication i APPLY. Falcks digitale julekalender inneholder daglige økter på 10 minutter med fysisk aktivitet. Øktene har øvelser for hele kroppen, men hovedfokuset er på rygg og nakke. Målet er å gi våre kunder muligheten til å ha en aktiv desember og samtidig få en anledning til et sosialt avbrekk i hverdagen.

APPLY ønsket i fjor å legge til rette for at øktene kunne gjennomføres i felleskap for de som ønsket det. De satte derfor opp live-stream på storskjerm i kantina / et stort allrom på sine lokasjoner i både Bergen og Stavanger! Rundt 30 personer på hver av avdelingene deltok i felleskap, og i tillegg gjennomførte flere ansatte kalenderen individuelt, enten på kontoret eller hjemme. Etter hver gjennomførte økt hadde de også en loddtrekning hvor to heldige kalenderdeltakere vant en adventsgave! For et godt initiativ!

Videre forteller Aadnøy at APPLY ønsker å legge til rette for aktive pauser, spesielt for de som har en arbeidshverdag preget av mye stillesitting. - I tillegg ønsker vi å legge til rette for sosiale møtesteder for å styrke trivsel og arbeidsmiljøet på arbeidsplassen, sier hun.

Vi i Falck ønsker å takke APPLY for sprek gjennomføring av julekalenderen i fjor, og vi håper vi kan bidra til en like god opplevelse i år også!

 

Det er ennå ikke for sent å melde seg på Falcks julekalender! Dersom din bedrift ikke har meldt seg på ennå, ta kontakt med tara.m.norum@falck.com for informasjon eller påmelding.

Falck ønsker alle en sprek desember!

Er dere klare til å bli årets sprekeste bedrift?

Les mer om og meld deg på årets julekalender
Fagfelt Helsetjenester