Årets sprekeste julekalender

Bli med på årets sprekeste julekalender og gi dine ansatte en sunn og aktiv desember! Vi har satt sammen en serie med lavterskeløvelser som tar vare på hele kroppen, med spesielt fokus på rygg og nakke.

Hver ukedag i desember vil dere få tilgang til en 10-minutters økt som kan gjennomføres stående, uten behov for å skifte klær. Dette betyr at dere kan ta del i øktene på kontoret, på hjemmekontoret eller hvor enn dere befinner dere!

Vi vet hvor viktig det er å ta vare på helsen til våre ansatte, spesielt i en travel julemåned. Derfor har vi satt sammen en julekalender som gir dere enkle og effektive øvelser som kan gjøres når som helst i løpet av dagen. 

Bli med på årets sprekeste julekalender og gi dine ansatte en sunn og aktiv start på desember!

Her er all informasjon du trenger for å delta:

Når: Hver ukedag fra 1. desember til 22. desember
Klokkeslett: Kl. 11.00 – 11.10

Hvordan delta: Det er enkelt! Dere vil få tilsendt en felles link som gir dere tilgang til alle øktene. Alt dere trenger å gjøre er å klikke på linken og være klare til å delta i øvelsene sammen med resten av bedriften.

Bonusmateriale: Vi vet at det kan være utfordrende å finne tid til å delta på øktene i løpet av arbeidsdagen. Derfor vil alle økter bli tatt opp og gjort tilgjengelig som opptak. Dette betyr at dere kan gjennomføre øvelsene når det passer best for dere, helt frem til 31. desember.

Pris: For kun kr 20.000,- per bedrift kan alle ansatte delta i årets sprekeste julekalender. Det er ingen deltagerbegrensning, så inviter gjerne med så mange kollegaer som mulig! (Ta kontakt ved mindre enn 50 ansatte)


Er dere klare til å bli årets sprekeste bedrift? Fyll ut skjema under, så hører dere fra oss. Vi gleder oss til å se dere i øktene!

Ønsker din bedrift årets julekalender?

Meld interesse for et uforpliktende tilbud