Close

Noen av våre tjenester

  • Arbeidsmiljøkartlegging

Kartleggingen skreddersys den enkelte bedrift og omfatter vurdering og analyser av inneklima, trivsel, ergonomi, kartlegging av fysiske plager, relasjoner på jobben, miljøgift med mer. Resultatene fremlegges for bedriften og danner grunnlaget for videre oppfølging.

 

  • Individuell helsekontroll

Helhetlig helse-undersøkelse utført av sykepleier og osteopat. 
Undersøkelsen er direkte rettet mot forebyggende tiltak og vil variere noe i forhold til bedriftens egenhet og spesielle behov.

 

Utføres av sykepleier: Journalopptak, samtale og aktuelle tester.
Utføres av osteopat: Gjennomgang av journal og testresultat. Funksjonell medisinsk test. Personlig tilbakemelding og råd. Helsekontroll kan om ønskelig utføres på arbeids-plassen.

 

Målrettede helseundersøkelse leveres ut fra de behov som finnes i den enkelte bedrift. Utføres av sykepleier og lege.

 

  • Psykososial veiledning

Kriser i livet er normalt, støtte i de vanskelige fasene er vesentlig, familie og kollegaer kan bidra. Noen ganger trenger man imidlertid hjelp utenfra. Med enkel støtte kan vi komme oss i gang igjen. En smerte som deles taper sin kraft. Våre rådgivere har grundig utdannelse og lang erfaring innen mellommenneskelige forhold.

 

  • Systematisk HMS-arbeid og yrkeshygiene

Kriser i livet er normalt, støtte i de vanskelige fasene er vesentlig, familie og kollegaAktiv Bedriftshelsetjeneste bistår med fagkompetanse i din bedrifts systematiske arbeid for å forebygge arbeidsrelaterte helseplager og fremme et godt arbeidsmiljø. Vi hjelper deg med å skaffe oversikt over regelverk, utføre og å gjøre HMS-systemene oversiktlige. Vår yrkeshygieniker foretar alle nødvendige målinger for å kartlegge det fysiske arbeidsmiljøet.

 

  • Kursvirksomhet

Vi tilbyr kurs og aktivtets-grupper innen de fleste av våre fagområder. Eksempel på dette er: 40t HMS kurs, dags kurs for arbeidsgivere, rygg/nakkegrupper, livsstilsendring, kosthold, førstehjelp, internkontroll, kommunikasjon, AKAN arbeid, stressmestring, etc.​Vi og våre samarbeidspartnere benytter cookies for å forbedre brukervennligheten på vår side, samt for å forbedre og tilpasse markedsføringen vår. Les mer om cookies.