Close

Behandlernettverk

Psykologtjenester
 
Falck Helse har over 180 psykologer og psykologspesialister over hele Norge som tilbyr time innen kort tid. I tillegg har vi krisepsykologer i døgnkontinuerlig beredskap. Er du psykolog og ønsker å være en del av vårt psykolognettverk kan du ta kontakt med Teamleder Silje Guttormsen på e-post: silje.guttormsen@falckhelse.no for mer informasjon om våre betingelser og krav.
 
Alle våre behandlere må være godkjent i forkant av et potensielt samarbeid, i henhold til våre standardiserte kvalitetssikringskrav
 
Fysikalsk behandling
 
Falck Helse har over 2000 fysikalske behandlere over hele Norge innen fysioterapi, psykomotorikk, kiropraktikk, manuellterapi, naprapati og akupunktur som tilbyr time innen kort tid. Er du behandler og ønsker å være en del av vårt fysikalske nettverk kan du ta kontakt med fysioterapeut og nettverksansvarlig Lars Andresen på e-post: lars.andresen@falckhelse.no.
 
Alle våre behandlere må være godkjent i forkant av et samarbeid, i henhold til våre standardiserte kvalitetssikringskrav.

Medisinske tjenester
 
Falck Helse samarbeider med en rekke medisinske klinikker over hele Norge som tilbyr time til undersøkelse og behandling innen kort tid. Ta kontakt med Teamleder Silje Guttormsen på e-post: silje.guttormsen@falckhelse.no.
 
Alle våre tilknyttede klinikker må være godkjent i forkant av et samarbeid, i henhold til våre standardiserte kvalitetssikringskrav.
 

​Vi og våre samarbeidspartnere benytter cookies for å forbedre brukervennligheten på vår side, samt for å forbedre og tilpasse markedsføringen vår. Les mer om cookies.